-->

Køb en e-golf eller en af vores andre elbiler til salg

Overvejer du at skifte din gamle benzin- eller dieselbil ud med en elbil? Så er du kommet til den helt rigtige forhandler.

Hos Reedorf Biler i Hvidovre kan du for eksempel købe en e-golf eller en af vores andre brugte elbiler. Vi er en velbesøgt bilforhandler af både privatpersoner og erhvervskunder, der kommer fra København-området og hele det øvrige Sjælland.

VOLKSWAGEN E-GOLF – EN ELEKTRISK VERSION AF EUROPAS MEST SOLGTE BIL

Volkswagens e-golf er rigtig god elbil, der dækker mange forskellige behov. Golf-modellen med benzin- og dieselmotor er den mest solgte bil i Europa, og den er derfor utrolig populær.

For at imødekomme en stigende efterspørgsel har Volkswagen valgt at lave deres mest populære model som en elbil; e-golf.

BLIV KLOGERE PÅ ELBILER – FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL​

Elbiler er forholdsvis nye på det danske marked, og fordi der løbende er kommet nye regler, samtidig med at der er mange modstridende informationer om de nye elbiler, kan du nedenfor finde svar på nogle af de mest hyppigt stillede spørgsmål omkring elbiler.

ER ELBILER GODT FOR MILJØET?

Der er i dag stor tvivl blandt bilejere omkring, hvorvidt elbiler rent faktisk er så gode for miljøet, som mange går og tror.

Elbiler er ikke CO2-neutrale, og hvor gode de er for miljøet afhænger i høj grad af, hvor strømmen til bilerne kommer fra.​

Skal du for eksempel oplade din e-golf derhjemme ved hjælp af solceller eller en anden grøn strøm, vil elbilen være væsentlig bedre for miljøet, end hvis du anvender ”sort” strøm til at oplade bilen.​

​HVAD ER AFGIFTEN PÅ ELBILER?

Afgiften på elbiler beregnes på samme måde som for almindelige biler. Den afhænger derfor af, hvor meget bilen koster, og hvornår bilen bliver indregistreret.

Tidligere har der ikke været afgift på elbiler, der har kostet 400.000 kr. eller derunder, men fra år 2021 og frem vil der løbende blive indfaset en registreringsafgift.

I 2021 vil man skulle betale 65 % af den beregnede afgift, i 2022 vil det stige til 90 %, og i 2023 vil der skulle betales en afgift på 100 %.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ ELBILER OG HYBRIDBILER?​

Forskellen er, at en elbil kun kører på el, hvorimod en hybridbil både har en elmotor og en benzinmotor, som du kan skifte imellem.

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER SE NÆRMERE PÅ VORES UDVALG

Har du nogle spørgsmål omkring elbiler, som du ikke har fået svar på her på denne side, eller er du på udkig efter e-golf til en fordelagtig pris? Så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 70 22 66 46 for at få en dybdegående snak omkring fordelene ved at købe en elbil, men alternativt ​kan du også altid skrive til vores e-mail reedorfbiler@outlook.dk​, hvis du foretrækker det.

Så kan du forvente at få en besvarelse på din henvendelse inden for ganske kort tid.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores adresse for at se nærmere på vores udvalg af elbiler til billige priser.

SEN​D OS GERNE EN MAIL, SÅ RINGER VI DIG OP

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Reedorf Biler

Hold dig opdateret med de nye biler.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Rene Reedorf ApS

Brostykkevej 176, 2650 Hvidovre

Klik her for rutevejledning

CVR: 27511481

Kontaktoplysninger

Telefon: 70 22 66 46

E-mail: reedorfbiler@outlook.dk

Medlem af:

Dansk Bil Forhandler Union

BrugtbilGarantifonden

Telefontider

Man - tors: 11-17.30

Fre: 11-16​

Lør-Søn: 11-15​

Eller efter aftale