-->

Find din næste Volvo v40 hos os​

​Hos Reedorf Biler tilbyder vi et stort udvalg af Volvo V40 modeller til den kvalitetsbevidste bilist, der kun synes, at det bedste er godt nok. Vores butik ligger i Hvidovre ved København, hvor vi dagligt forhandler luksusbiler til kunder på hele Sjælland.

Vi har stor viden og erfaring med salg og service af Volvo V40  og tilbyder også rådgivning om vores biler, så du får den helt rigtige bil til dine kørselsbehov. Vi har Volvo V40 til konkurrencedygtige priser, der starter fra 100.000,- alt efter hvilken årgang, der er tale om.

Der er stor forskel på, hvad bilister ser efter, når de skal vælge bil. Nogle vælgere økonomisk, mens andre ser mere på komfort og udstyr. Med både en Volvo V40 med D2 1,6 Diesel eller D4 2,0 Diesel, hvor forskellen er antallet af hestekræfter, får du en driftig bil, der er spækket med udstyr.​

​Ønsker du en bil, der er lidt bedre end andre gode biler, finder du ikke et mærke, der har formået at levere højere kvalitet og stabilitet end Volvo V40. Find din bil her hos os, eller lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige, som indfrier dine ønsker, krav og behov.

​KONTAKT OS I DAG FOR AT HØRE MERE

Vil du gerne høre mere om vores forskellige Volvo V40 modeller, kan du kigge forbi butikken i vores åbningstid eller kontakte os for nærmere aftale. Du kan ringe på telefon: 70 22 66 46 eller skrive til reedorfbiler@outlook.dk.

Kontakt Reedorf Biler

Ring på tlf.: 70 22 66 46 eller udfyld formular​en.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Reedorf Biler....

også på Facebook og hold dig opdateret med de nye biler

RENE REEDORF ApS

Rene Reedorf ApS har mange års erfaring inden for bilbranchen. Du er derfor i gode hænder, hvis du køber din næste bil hos os.

​Vi har altid et rigt udvalg af gode, brugte biler. Fra de næsten fabriksnye til ældre klassikere, der endnu har mange kilometer foran sig.

MEDLEM AF:

Dansk Bil Forhandler Union
BrugtbilGarantifonden

hurtig Navigation

kontakt

​Brostykkevej 176, 2650 Hvidovre

Man - tors: 11-17.30

Fre: 11-16​

Lør-Søn: 11-15​

Eller efter aftale