-->

Finansiering

Finansiering af bilkøb eller leasing

Reedorf Biler tilbyder et af markets bedste lånebetingelser i forbindelse med dit næste bilkøb. Vi tilbyder konkurrencedygtige billån med særdeles fordelagtige betingelser.

Lån med 20% i udbetaling

Lån med 20% i udbetaling af bilens værdi. Her skal du ikke dokumentere for din indtægt og økonomi yderligere for at optage lånet. Man kan vælge mellem fast eller variabel rente. Lånet bliver typisk godkendt med det samme.

  • ​En variabel rente fra 1,99%
  • En fast rente fra 2,75%

Renten afhænger af bilen alder.

Blancolån

Et blancolån er et lån uden udbetaling. Gennem Santander tilbyder vi et blancolån med en variabel rente fra 4,75% incl. SAFE forsikring. Eneste krav er, at du giver samtykke til din skattemappe via dit nemid.

SAFE forsikring

Uanset lånetype hos Santander kan du tilvælge en SAFE forsikring. Hvis du opretter en SAFE forsikring samtidig med at du optager et lån hos Santander Bank gennem os, er du sikret fortsat at kunne betale af på lånet, selvom uheldet skulle være ude og du kommer ud for en nedgang i dit indtægtsniveau på grund af eksempelvis afskedigelse eller længerevarende sygdomsforløb. Ved at tegne en SAFE forsikring sikrer du, at der bliver afdraget på lånet uanset hvad, da forsikringen dækker den månedlige ydelse inklusiv renter i op til et år ad gangen, hvis alvorlige omstændigheder som fyring, sygdom eller ulykke skulle forhindre, at du selv kan betale af på lånet som planlagt. I tilfælde af dødsfald vil forsikringen desuden indfri lån på op til 750.000 kr.

Leasing eller Flexleasing

Er du på udkig efter en fleksibel leasingaftale eller flexleasing på firmabiler eller varevogne, kan du med fordel benytte vores muligheder for finansiel leasing af varebiler. I samarbejde med Nykredit og Santander kan vi tilbyde leasing til enhver pengepung, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til dit prisniveau og behov. Vi tilbyder leasing skræddersyet til dine ønsker til absolut konkurrencedygtige priser.

Kontakt os på:​

Tlf.: 70226646

Har du spørgsmål til vores biler, eller vil du gerne kontaktes af os?

​Mail: reedorfbiler@outlook.dk

Vi ser frem til at betjene jer.

​Reedorf biler har indgået et samarbejde med Ikano Bank. Ikano Bank tilbyder financiering af biler mellem 10.000,- og 75.000,-

Rente er 0,95% pr.mdr., med små stiftelsomkostninger.

Eneste krav er at man ikke står i RKI. Ikano bank skal bruge 2 lønsedler, og beløb over 50.000,- også en årsopgørelse.

Klik her og få en forhåndsgodkendelse.

Det er også muligt at lave en godkendelse i forretningen. Har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe på 70 22 66 46.​

Kontakt Reedorf Biler

Ring på tlf.: 70 22 66 46 eller udfyld formular​en.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Reedorf Biler....

også på Facebook og hold dig opdateret med de nye biler

RENE REEDORF ApS

Rene Reedorf ApS har mange års erfaring inden for bilbranchen. Du er derfor i gode hænder, hvis du køber din næste bil hos os.

​Vi har altid et rigt udvalg af gode, brugte biler. Fra de næsten fabriksnye til ældre klassikere, der endnu har mange kilometer foran sig.

MEDLEM AF:

Dansk Bil Forhandler Union
BrugtbilGarantifonden

kontakt

​Brostykkevej 176, 2650 Hvidovre

Man - tors: 11-17.30

Fre: 11-16​

Lør-Søn: 11-15​

Eller efter aftale