-->

BRUGT MERCEDES TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

​Søger du en brugt Mercedes i Hvidovre, København eller generelt på Sjælland, tilbyder vi eksempelvis en brugt Mercedes C-klasse til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring med salg og service af Mercedes, og har et stort udvalg af forskellige modeller og årgange.

Ønsker du rådgivning og vejledning, så du får en brugt Mercedes, der imødekommer dine ønsker og behov i forhold til udstyr og komfort, er vi gerne behjælpelige med at finde den helt rigtige til dig. En brugt Mercedes C-klasse er en fremragende bil, som kan holde i mange år og er utroligt stabil og pålidelig. Perfekt til den kræsne og kvalitetsbevidste familie.

KØB EN BRUGT MERCEDES C-KLASSE HOS OS

Gennem mange år har vi oparbejdet et stort kendskabsniveau til Mercedes og ved derfor alt, der er at vide om den tyske bilfabrikant, der må siges at være en af de mest eftertragtede biler overhovedet. Køb en brugt Mercedes hos os, og få al den rådgivning, du har brug for til at vælge den rette model til dine behov.

​​Skal det være en brugt Mercedes C-klasse, er der eksempelvis C200 og C220 at vælge mellem. De fås begge i sedan og stationcar - og den reelle forskel på de to er antallet af hestekræfter. En C200 har 136 hestekræfter, mens en C220 har 170 hestekræfter. Få mange flere informationer hos os, hvis du er interesseret i at vide mere om vores biler.​

KONTAKT OS ELLER KIG FORBI OG AFTAL NÆRMERE

Vi har altid en brugt Mercedes på lager, om det er en brugt Mercedes C-klasse, der opfylder dine kriterier til en bil, kan vi hjælpe dig med. Vi får løbende nye biler ind og holder gerne øje med den rette til dig.

Kig forbi butikken i vores åbningstid, kontakt os på telefon 70 22 66 46 eller skriv til salg@reedorfbiler.dk for nærmere aftale.​

Kontakt Reedorf Biler

Ring på tlf.: 70 22 66 46 eller udfyld formular​en.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Reedorf Biler....

også på Facebook og hold dig opdateret med de nye biler

RENE REEDORF ApS

Rene Reedorf ApS har mange års erfaring inden for bilbranchen. Du er derfor i gode hænder, hvis du køber din næste bil hos os.

​Vi har altid et rigt udvalg af gode, brugte biler. Fra de næsten fabriksnye til ældre klassikere, der endnu har mange kilometer foran sig.

MEDLEM AF:

Dansk Bil Forhandler Union
BrugtbilGarantifonden

kontakt

​Brostykkevej 176, 2650 Hvidovre

Man - tors: 11-17.30

Fre: 11-16​

Lør-Søn: 11-15​

Eller efter aftale